Medicin mot svampinfektioner

Diflucan (Fluconazole 150 mg)

Diflucan är en oral medcin som tas mot svamp och bakteriella infektioner i underlivet. Ofta räcker enbart en dos vid ett tillfälle för att bota infektionen.
Verksam substans: Fluconazole
Tillverkare: Pfzier
Snabbast förväntat resultat: Ett par dagar
Behandlingsmetod: 1 tablett vid ett tillfälle intas oralt.
Applicering: Tablett intas oralt
Mot Svampinfektioner: Ja
Mot Bakteriella slidinfektioner Nej
Motverkar/botar flytningar orsakade av infektion Endast svampinfektion
Lämplig för svampinfektion hos män: Ja
Lämplig för invärtes bruk: Nej
Bipacksedel: PDF (hämtad från Fass.se)
Summering: Diflucan kommer vanligtvis som en enda dos på 150 mg. Normalt är detta tillräckligt för den starkt svampdödande substansen Fluconazole ska bota din svampinfektion i underlivet. Detta läkemedel köps lämpligen i minst två doser, detta för att svamp i underlivet ofta har kroniska orsaker och en andra behandling kan då behövas. Diflucan är även lämpligt för att behandla män med svamp i underlivet, tex svidande torr och sårig förhud. Svampinfektioner är ofta smittsamma och därför kan ett par behöva behandla sig samtidigt. Diflucan är en bekväm, snabb, effektiv behandling av svamp i underlivet!

Gyno daktarin (Mikonazolnitrat 20mg/g)

Gyno daktarin är en salva som effektivt behandlar olika typer av svampinfektioner i slidan. Salvans verksamma substans mikonazol behandlar samt lindrar symtom snabbt som sveda, flytningar och spruckna slemhinnor.
Verksam substans: Mikonazol
Tillverkare: Janssen-Cilag
Snabbast förväntat resultat: 7-14 dagar
Behandlingsmetod: Gel/salva förs med bifogat hjälpmedel in i slidan 1-2 ggr/dag
Applicering: Gel/salva
Mot Svampinfektioner: Ja
Mot Bakteriella slidinfektioner Nej
Motverkar/botar flytningar orsakade av infektion Endast svamoinfektion
Lämplig för invärtes bruk: Ja (ej oralt)
Bipacksedel: PDF (hämtad från Fass.se)
Summering: Detta läkemedel är en slags salva som appliceras invärtes i slidan och via hjälpmedel som medföljer läkemedelsförpackningen. Den verksamma substansen Mikonazol som är starkt svampdödande. Redan efter ett par dagars applicering brukar förbättring märkas och svidande slemhinnor och flytningar avtar. För svårbehandlade/kroniska svampinfektioner i underlivet rekommenderas både Gyno daktarin och Difluclan i kombinationsbehandling.Gör ditt läkarbesök via internet!
Tycker du det kan vara är pinsamt att gå till doktorn och visa upp ditt underliv? Många personer som drabbas av underlivsproblem som tex svampinfektioner och illaluktande flytningar tycker detta är genant och vill gärna få lämplig medicinering på smidigast möjliga sätt.

Eu lagstiftning har gjort det möjligt och fullt lagligt att via nätapotek köpa receptbelagda läkemedel i en vanlig webshop! Av dig som kund/patient krävs endast att du fyller i ett (hälso)webbformulär som en engelskregistrerad läkare tittar på online. Läkaren bedömer om din beställning kan slutföras och därefter kan du få medicin och recept skickat till dig!

Läkemedelsverket om Euroclinix.se
I tidningen Läkemedelsvärlden nr 1/2012 skrev följande:

”Konceptet att sälja receptbelagda läkemedel via onlinekonsultation är legal enligt brittisk lagstiftning, förutsatt att apotetket är legalt och registrerat hos behörig brittisk myndighet och att läkaren är legitimerad och registrerad.”

”Vi kan bekräfta att det använda apoteket är legalt och att den läkare som skrivit under receptet är legitimerad och registrerad, svarade en kollega på det brittiska läkemedelsverket, MHRA, Maria Gustafsson utredare på Läklemedelsverket när hon kontaktade dem angående Euroclinix.
– Så det vi tyckte såg ut som en ny variant av illegal försäljning av receptbelagda läkemedel tycks vara legal, säger hon.”